ОБРАЗОВАНИЕ И СТАЖОВЕ

СТАЖОВЕ В ГЕРМАНИЯ

  • Редакция

“Светман” ООД е официален представител Bundesagenture für Arbeit – Агенция по заетостта в Бон, Германия.

Всеки обучаем в курсовете на ЦПО “Светман” по професиите сервитьор-барман, администратор, хотелиер, ресторантьор, готвач, сервитьор блок маси, може по желание да проведе своята учебна практика и производствен стаж в немска фирма. Съгласно немското законодателство, се издава на курсиста самоосигуряващ се номер и се сключва трудов договор както следва:

  • за 3 работни месеца: възнаграждение 350 евро/месец: безплатно настаняване и храна, транспорт от и до Германия. Всеки работен час след работното време се заплаща по от 8-12 евро в зависимост от фирмата.

  • за 6 работни месеца: възнаграждение 1200 Евро/месец: настаняването се заплаща от практиканта (100 евро), безплатен транспорт и храна

  • Научи повече: "Стажове в Германия"

ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

  • Редакция

ЦПО “Светман” ООД предлага безплатни индивидуални консултации и подход към всеки клиент за избор на университет, съобразно нагласата, възможностите и мотивацията на учащия.

В парньорство със “Скай Лайнс” предлага програми на международно признати колежи и университети с цел осигуряване на богата езикова култура и професионална квалификация на младите хора. Научи повече: "Образовение в чужбина"