ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

ЦПО “Светман” ООД предлага безплатни индивидуални консултации и подход към всеки клиент за избор на университет, съобразно нагласата, възможностите и мотивацията на учащия.

В парньорство със “Скай Лайнс” предлага програми на международно признати колежи и университети с цел осигуряване на богата езикова култура и професионална квалификация на младите хора. Предложенията са:

  • Eзикови курсове с продължителност от 1 седмица до 1 година

  • Foundation program: 1 година, която осигурява не само знания по езика, но и по счетоводство, математика, изкуство и спорт.

  • Обучение за Бакалавър по направления:

 

Висше Образование

Следването в престижен университет и придобиването на международно признатa дипломa са необходими условия за онези, които имат сериозни намерения и цели по отношение на тяхната бъдеща кариера.

 

Италия

Строителство, Архитектура, Дизайн

 

Великобритания

University of Essex

Southampton Solent University

 

Швейцария

Водещ швейцарски образователен консорциум за обучение по туристически мениджмънт. Swiss Education Group се състои от SHMS, Swiss Hotel Management School в Кoу/Монтрьо и Лейзин; HIM, Hotel Institute в Монтрьо; IHTTI School of Hotel Management в Нюшател и Cesar Ritz в Бриг и Буваре. Всички колежи гарантират на своите студенти първокласно образование в областта на хотелския мениджмънт и туризма, съчетано с високите стандарти на швецарския мениджмънт.